Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

La Oficina, Multilingual Office Support

We ondersteunen ondernemingen en organisaties op administratief, communicatief en organisatorisch vlak. Een operationele meertaligheid en een jarenlange expertise in office management zijn de kracht van La Oficina. Bij ons kan u terecht voor eenvoudige korte opdrachten tot langdurige projecten.

meer weten over La Oficina


Administratieve ondersteuning

La Oficina biedt u een ruime waaier aan diensten die uw administratieve organisatie optimaliseren. U kan een beroep doen op ons voor het opzetten van een efficiƫnte kantoorwerking maar ook voor het opvangen van acute werkdruk tijdens drukkere periodes.

meer weten over Administratie

Communicatieve ondersteuning

U wenst hulp bij het beantwoorden van e-mails, u besteedt het bellen naar klanten of leveranciers liever uit of u wenst regelmatig een nieuwsbericht te plaatsen op uw blog of website conform uw stijl en jargon in meerdere talen? Doe zeker beroep op La Oficina.

meer weten over Communicatie

Organisatorische ondersteuning

Korte of (middel)lange projecten helpen uitwerken, daar zijn we ook sterk in. Gaande van catering, vergelijken van offertes en leveranciers tot het organiseren van events met internationale gasten, we zorgen dat alles tot in de puntjes vlekkeloos verloopt.

meer weten over Organisatie